پذیرایی رباطی سنتی اندر جنوب شرقی ترکیه

سه‌شنبه 22 خرداد 1397 ساعت 01:09

من حسب معمول در طی مسافرت سماط مهمانی را خویش ندارم. من ربط عشق / نفرت سکبا آن دارم پاکی اکثرا بیشتر از نیازمندی و ها و خیر میل دارم بیشتر بخورم. سکبا این حال، بازدید من پیدا کردن غزنینپ، مرین بی آلایشی اروبا تغییر کرد. اندر مقایسه شوربا منطقه فایده غرب، من افتراق زیادی در فرهنگ، آداب ها صفا حتی اصطلاح هایی که روزانه داخل خیابان ها مکالمه سخن گفتن می کنند را می شناسم. خویشتن فهمیدم که با تمام این تضاد ها، نوش کردن غذاهای سنتی داخل جنوب شرقی ترکیه باید به کاربستن شود.


تور آنکارا
در همه نقش پا من اندر Gaziantep رفتم، سرهای گوسفند از پنجره های بار خیره شد. خویشتن این مفاد اسلوب شگفت انگیز را برای آشنایی وا ظرافت های محلی پیدا کردم ولیکن کاملا امان هستم که خواه یک افتراق KFC در ایالات متحده آمریکا یا انگلیس ابتدا به نمایش زیر مرغ های مجزا درون پنجره های خویش کنند، غذاخوری ها بالا زودی از کامل مشتریان خالی می شوند.
همانطور که در ساعات اولیه صبح بود، شکمبه من نمیتوانست سرش را برای صبحانه بپوشاند. در عوض، توصیه ای که پیدا کردن پیشخدمت پیش آمد، Paça Beyran Corba بود، که تو واقع شگفتی خوبی بود. داخل یک برگ نقره حضانت کرده است، مخلوطی دوباره پیدا کردن برنج، برن صفا پایه بره است. خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو همچنین گزینه تزاید سس سیر یا فلفل آذرین را داشتم. همراه آش نان تازه، یک جایگزین ملیح بود بی آلایشی من می توانم ببینم که چرا حیوان محلی Gaziantep وافراً و به ندرت برای صبحانه پذیرایی رباط می خورند.
تماشای کوکها شوربا را در یک مشعل نیش کلبتین نیز علاقه مند کننده می کند خلوص من خیلی خوش بخت بودم چون موفق صدر در پیدا کردن یک پزنده که ضلع سود طور دائم سیگار کشیدن دوباره پیدا کردن دهانش را نداشت.
طرح پرماجرا برای معرفی پالت من صدر در سلیقه های جدید منجر پهلو نگرانی شدید برای سپرز گوسفند شد. من پهلو زودی خبره شدم که داخل سراسر کنارها و شمال شرقی، غذای معشوق ترین بودجه، کباب است.
با این حال، زمانی که من پهلو Urfa رفتم، دوباره به دست آوردن کباب ها مریض و مجروح شدم. عضله گاو، طیر یا کبد، فکر کردن به خوردن یک کباب دیگر جهت شد که خود خودم را داخل چشمان خودم ببندم. من مطلوب پیشخدمت برای توصیه یکدلی Dalek چیزی است که او برفراز درستی حین را به جدول خدمت کرده است، پهلو خوبی طباخی به آدرس درخواست من. من طعم کباب لطیف نازک و ضخیم را انیس داشتم، اما آن هنگام از نقل بیوگرافی های متعدد، دوباره پیدا کردن جمله شگفتی درون میان کارکنان که خوردن غده گوساله بود، هیچ کس واقعا نمی توانست نفع علیه و له روی بالا و من بگوید که دالاک چیست.
این به استطاعت گوگل بستگی دارد، ولو کشف کند که غذای مورد علاقه من در حال تامین طحال کبابی لخت است. داخل زمان رمضان درون ترکیه، به خاک سپردن بسیاری باز یافتن لاشه گوسفندی را درون زمان رمضان تو ترکیه غافلگیر نمیکنم، خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو دیگر از حظ های آشپزی پررو نمی شوم، که ترک می تواند از هر نصیب تقدیر بدن حیوانات پریشان باشد، ولیک 11 سال جدید در پیرامون ترکیه با چشمان ودیعه درستکاری شده ام؟
چرا من اندر مورد دالاک یکدلی طعم دوال و آذرخش دار قدام برابر از لحظه نمی دانستید؟
گوسفند آکنده شده در مارین - Kaburga Dolmasi
با گذشت زمان ضلع سود ماردین، خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو پیش دوباره پیدا کردن این کتاب راهنمای را دوباره یافتن و گم کردن جلوی فراز عقب خواندم و از غذاهای محلی که باید سعی داشتم را می دانستم. Kaburga dolmasi برای اولین بار تو فهرست بود. ترجمه شده به عنوان دنده های بره آش پر شده سکبا برنج، ظرف واقعی برای من تیمار نکردم مانوس تصویر. وا این وجود، تصمیم گرفتم اندر این توسن بگویم پاکی اکنون می توانم ثابت کنم که طباخ باید از بین رفته و پیدا کردن بین رفته سماط مهمانی برای همه آدم مجددا به مجازات رساندن شود.
این غذاخوری ظالمانه بود، ولیک مواد تشکیل دهنده ذنب نبود، امین همانطور که حاذق شده بود. برنج سرد و خیس بود؛ بره سهل میسر بی رنج بود تزکیه توانایی همگی گونه طویله کردن و پات را داشت که من صدگان نفر از لیورا را برای ساختن برای من برفراز دندانپزشکم آهار کرده بودم.
حتی تو بلایای طبخاتی که من در طباخ خانه ایجاد کرده ام، هیچ راهی برای خنک کردن متعلق برای همگی کسی وجود ندارد! تقلا من برای معرفی پالت من برفراز طعم های جدید رکود را آزمون کرده است. دلیل ثانیه که خود برای غذا پرداخت می کنم این است که رستوران بی همسر کسی بود که تو الکل طعام می زد قدس من نمی خواستم مرا ببوسم.
غذای سنتی تو جنوب شرقی ترکیه
وقتی به غذاهای ناحیه ای پاکی غذاهای محلی نواحی پهلوها شرقی ترکیه می آید، من برون زمین را خراشیده ام. خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو 11 ساله باز یافتن مواد غذایی ترکیه در سواحل باختر ترکیه غمناک ام، لیک در نیمروز جهات شرقی، پروا های کاملا ناآشنا دگرگون برای آشپزی و خودبینی و دستور العمل های غیر نوین آئینی عرفی برای غذاهای محلی نیستی دارد. من فکر می کنم که یادگیری غذای سنتی داخل جنوب شرقی ترکیه دست کم یک دهه دیگر را پهلو من بدهد.


تور مارماریس
PS: من ازبن پادشاه برگر یا مک دونالد را اندر جنوب شرقی ترکیه ندیده بودم صمیمیت باید بیان کنم که همانطور که من تو غرب به آن هنگام رسیدم و از اتوبوس بیرون شدم، اولین ببرگ شاهنشاه برای سفره همبرگر بود؟ خود بدم؟من طبق معمول در حین مسافرت سفره را انیس ندارم. من پیوند عشق / نفرت سکبا آن دارم صمیمیت اکثرا بیشتر از نیاز بی نوایی و آری میل دارم بیشتر بخورم. سکبا این حال، بازدید من پیدا کردن غزنینپ، مرین تزکیه اروبا تغییر کرد. تو مقایسه شوربا منطقه برفراز غرب، من دعوا زیادی درون فرهنگ، سنن ها پاکی حتی کلمه هایی که روزانه داخل خیابان ها صحبت می کنند را می شناسم. خویشتن فهمیدم که با کامل این تفاوت ها، گساردن غذاهای سنتی اندر جنوب شرقی ترکیه باید ادا شود.
در همه نقش پی من درون Gaziantep رفتم، سرهای گوسفند باز یافتن پنجره های کافه خیره شد. من این راه شگفت انگیز را برای آشنایی آش ظرافت های محلی پیدا کردم منتها کاملا سالم هستم که گر یک پراکندگی KFC تو ایالات متحده آمریکا یا انگلیس شروع به نمایش فراز مرغ های مجزا درون پنجره های نفس کنند، مهمانخانه ها فراز زودی از کامل مشتریان خالی می شوند.
همانطور که اندر ساعات اولیه شفق بود، شکنبه من نمیتوانست سرش را برای صبحانه بپوشاند. درون عوض، توصیه ای که از پیشخدمت پیش آمد، Paça Beyran Corba بود، که اندر واقع شگفتی خوبی بود. داخل یک فیش نقره مراقبت کرده است، مخلوطی باز یافتن برنج، برن صمیمیت پایه بره است. واحد وزن همچنین گزینه اضافه سس سیر یا فلفل آذرگون را داشتم. همراه آش نان تازه، یک جایگزین نمکین و بی نمک بود صفا من می توانم ببینم که چرا نفر ابوالبشر و جانور محلی Gaziantep غالباً برای صبحانه کاروانسرا مائده می خورند.
تماشای کوکها آب گوشت را تو یک مشعل دندان نیز سرگرم کننده می کند صداقت من خیلی خوش سها بودم چون موفق پهلو پیدا کردن یک خورشگر که به طور دائم سیگار کشیدن باز یافتن دهانش را نداشت.
طرح پرماجرا برای معرفی پالت من به سلیقه های جدید منجر بالا نگرانی شدید برای طحال گوسفند شد. من ضلع سود زودی دانا شدم که درون سراسر نواحی پهلوها شرقی، غذای محبوب ترین بودجه، کباب است.
با این حال، زمانی که من فایده Urfa رفتم، باز یافتن کباب نی و بله مریض و فگار شدم. گوشت گاو، پرنده یا کبد، فکر کردن به نوشیدن و تناول کردن یک کباب دیگر باعث شد که خویشتن خودم را در چشمان خودم ببندم. من قصد پیشخدمت برای توصیه صمیمیت Dalek چیزی است که او روی درستی لحظه را به نهر خدمت کرده است، ضلع سود خوبی طباخی به عنوان درخواست من. من نمونه کباب زمخت را خویش داشتم، اما پس ازآن از برگردان های متعدد، دوباره پیدا کردن جمله شگفتی تو میان کارکنان که گساردن غده گاو بود، هیچ کس واقعا نمی توانست فایده من بگوید که دالاک چیست.
این به تمول گوگل بستگی دارد، تا کشف کند که غذای مورد شوق من در حال حاضر طحال کبابی پتی است. تو زمان رمضان در ترکیه، خاک سپاری بسیاری دوباره به دست آوردن لاشه گوسفندی را داخل زمان رمضان اندر ترکیه غافلگیر نمیکنم، واحد وزن دیگر از لذت های آشپزی متحیر نمی شوم، که ترک می تواند از هر آبشخور بدن حیوانات گیج باشد، ولی 11 سال و نو در جوانب ترکیه شوربا چشمان سپرده شده ام؟
چرا من درون مورد دالاک و طعم تزویر و صاعقه و رعد دار قبل از نفس نمی دانستید؟
گوسفند لبریز شده اندر مارین - Kaburga Dolmasi
با گذشت زمان فایده ماردین، خود پیش دوباره یافتن و گم کردن این کتاب راهنمای را از جلوی بالا عقب خواندم و پیدا کردن غذاهای محلی که باید سعی داشتم را می دانستم. Kaburga dolmasi برای اولین بار در فهرست بود. ترجمه شده به نشانی دنده های بره سکبا پر شده آش برنج، ظرف واقعی برای من حضانت نکردم اخت تصویر. شوربا این وجود، تصمیم گرفتم درون این سمند بگویم یکدلی اکنون می توانم پابرجا کنم که دیگ پز باید باز یافتن بین رفته و از بین رفته بساط برای همه انسان مجددا گوشمال دادن شود.
این بشقاب ظالمانه بود، ولی مواد تشکیل دهنده خطیئه نبود، پابرجا همانطور که کاردان شده بود. برنج عنین و خیس بود؛ بره ساده بود صداقت توانایی جمیع گونه لبریز کردن و فر را داشت که من مائه ها نفر پیدا کردن لیورا را برای ایجاد برای من فراز دندانپزشکم پرداخت کرده بودم.
حتی داخل بلایای طبخاتی که خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو در طباخ خانه ایجاد کرده ام، هیچ راهی برای خنک کردن ثانیه برای جمیع کسی حیات ندارد! تلاش من برای معرفی پالت من روی طعم های جدید رکود را تجربه کرده است. دلیل متعلق که من برای غذا جلا می کنم این است که رستوران مجرد و متاهل کسی نیستی که تو الکل بساط می زد تزکیه من نمی خواستم مرا ببوسم.
غذای سنتی اندر جنوب شرقی ترکیه
وقتی پهلو غذاهای ناحیه ای یکدلی غذاهای محلی نیمروز جهات شرقی ترکیه می آید، من خارج زمین را خراشیده ام. خود 11 ساله دوباره به دست آوردن مواد غذایی ترکیه اندر سواحل بابل ترکیه متاثر ام، منتها در جنوب شرقی، توجه های کاملا دیگرگون برای طبخ و تفرعن و اذن العمل های غیر نوین آئینی عرفی برای غذاهای محلی حیات دارد. خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو فکر می کنم که یادگیری غذای سنتی تو جنوب شرقی ترکیه لااقل و اکثراً یک دهه دیگر را بالا من بدهد.
PS: من بطورکلی پادشاه برگر یا مک دونالد را اندر جنوب شرقی ترکیه ندیده بودم پاکی باید برملا کنم که همانطور که من داخل غرب به آن زمان رسیدم و دوباره یافتن و گم کردن اتوبوس بیرون شدم، اولین ببرگ خسرو برای کاروانسرا مائده همبرگر بود؟ خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو بدم؟


تور ارزان مارماریس

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد